Hoe sterk is jouw lichaam? Daarmee bedoel ik niet alleen de spieren maar ook jouw mind en heart. Communiceert alles met elkaar? Ben je in balans? Hoeveel controle heb je over je eigen lichaam? Wanneer deze drie-eenheid (mind, body, heart) in balans is, zorgt dat voor weerbaarheid en een gevoel van fit zijn en alertheid.

De meeste mensen hebben een blokkade, ergens. Dit kan bewust of onbewust zijn. Blokkades kunnen ontstaan door een jarenlang patroon of een oude gewoonte te hanteren die je zelf niet eens in de gaten hebt. Of een gewoonte die je inzet omdat je denkt dat het niet anders kan. Ik lees jouw lichaam en door samen te trainen verzachten we de klachten die ontstaan zijn en wanneer mogelijk laten we ze verdwijnen.

Mijn doel is je door middel van de training een boost te geven, waarmee jouw lichaam weer in de actiemodus gaat staan. Daardoor zul je op meerdere vlakken in je leven dingen aanpakken. Dat wat er nooit van komt en dat wat je niet durft. En dat, waar je eigenlijk heel erg blij van wordt! Ik zorg voor een sterke drie-eenheid, een huis dat staat. Om jouw leven te verrijken. Zo werk ik langzaam, zonder oordeel en met heel veel respect ontwikkel ik middels een training een nieuw en gezonder levenspatroon met én voor jou – wanneer jij er klaar voor bent. Je doet het uiteindelijk allemaal zelf, maar zeker niet alleen! Ik haal je uit je comfort zone zodat je door kunt naar een ander niveau. Ik daag je uit, luister naar je. Lees je en maak je wakker. Kortom, ik ben er voor jou!