Geen standaardschema. Geen vooraf bedacht plan. Maar echt op maat!

Is je hoofd leeg? Kun je loslaten en je focus leggen op hier en nu? Een leeg hoofd kan veel meer aan dan dat je denkt.

Ik ontwikkel de inhoud van de training op het moment dat ik je zie. Wat heb je op dit moment nodig? Ik pak het holistisch aan en denk niet in hokjes. Hokjes bestaan niet. Wij houden ons daar soms krampachtig aan vast. Of laten ons dingen opleggen.

Lichaam en geest horen met elkaar verbonden te zijn. Wanneer dit niet meer het geval is door blokkades – welke veroorzaakt kunnen worden door stress, verdriet, blessures, ziekte en pijn – zoek ik daar met jou een oplossing voor. Samen zijn we een team. Mind, body en heart zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Meer dan dat. Ik ben ervan overtuigd dat – alleen wanneer je ze alle drie aanpakt – je echt tot verandering komt.