Starrplanet, dat ben ik!

Je bent wat je doet en je doet wat je bent. Voor degenen die me goed kennen is dat geen verrassing, maar voor al die anderen is dat vanaf vandaag een stuk duidelijker geworden. Met trots presenteer ik dan ook de nieuwe huisstijl en website.

Voor mij is deze website veel meer dan alleen een folder. Hier vind je mijn werkwijze, visie en levenswijze. Mind, body & heart.

Net zo trots ben ik op de verhalen van de personen die ik mag begeleiden in het halen van hun doelstellingen. Elk op hun eigen manier, in hun eigen tempo en met hun eigen uitdagingen.

Katrien van de Camp tekende voor het ontwerp van het logo, de huisstijl en de website. De foto’s werden gemaakt door Oscar Vinck. Het resultaat van een topteam aan het werk zie je nu voor je.

Binnenkort vind je op mijn blog tips en trucs op het gebied van leven, bewegen en eten. En hier en daar een kijkje achter de schermen. Wil je nu al eens komen kijken, neem dan gerust even contact met me op.

Enjoy life!

Jolanda

Eén antwoord op “Starrplanet, dat ben ik!”

Reacties zijn gesloten.